Sunday, June 26, 2011

Βρες το μαγιό που σου ταιριάζει και απόκτησε το με έκπτωση έως και 80%!

Επιτέλους ήρθε το καλοκαιράκι και όλοι προετοιμαζόμαστε να βγούμε στις παραλίες. Αν σκοπεύεις να αγοράσεις καινούριο μαγιό, υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή!

1. Καμπύλες: Αν είσαι από τις τυχερές που έχουν το μεσογειακό σώμα «κλεψύδρας» δηλαδή μεγάλο στήθος, λεπτή μέση και έντονη περιφέρεια καταρχήν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις! Ξέχνα τα ολόσωμα που δεν σε κολακεύουν ιδιαίτερα και φόρα ένα μπικίνι που να τονίζει το στήθος και να μην έχει κορδονάκια στο κάτω μέρος μιας και προσθέτουν όγκο.

2. Κοιλίτσα: Αν έχεις αρκετά μεγάλη κοιλίτσα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα σου τότε ένα ολόσωμο μαγιό με έντονες λεπτομέρειες στο μπούστο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να φορέσετε και μπικίνι απλώς φροντίστε να τονίσετε αρκετά το στήθος ή την περιφέρεια (ανάλογα που χρειάζεστε περισσότερο όγκο).

3. Αγορίστικο: Αν δεν έχεις ιδιαίτερες καμπύλες καλό είναι να τονίσεις την θηλυκότητα σου με φλοράλ, βολάν και ενίσχυση στο μπούστο σε συνδυασμό με ένα κάτω μέρος που ανεβαίνει ψηλά στα πλάγια για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του όγκου στην περιφέρεια.

Και τώρα που ξέρετε πώς να διαλέξετε το τέλειο μαγιό φροντίστε να το πάρετε και στην καλύτερη τιμή! Γίνετε μέλος στην brandsGalaxy.gr, το 1ο Fashion Shopping Club στο ελληνικό διαδίκτυο από εδώ.

Η brandsGalaxy.gr είναι μια κοινότητά που αποτελείται από χρήστες που απολαμβάνουν να αγοράζουν επώνυμα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και είδη σπιτιού σε απίστευτες τιμές με έκπτωση 30% έως και 80% χαμηλότερα από την αρχική τους τιμή λιανικής πώλησης.

No comments:

Post a Comment